Телефонуйте: 0 800 33 69 54 (безкоштовно по Україні), моб:+38 067 629 54 54 | Зворотний зв'язок

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Інтернет-магазин «Кемпсайт» підготував цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом — «Політика конфіденційності», і умови користування веб-сайтом CAMPSITE.COM.UA, далі по тексту — «Сайт». Будь ласка, уважно ознайомтесь з інформацією, що викладена на цій сторінці, оскільки вона є важливою для Користувача сайту.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі — Адміністрація сайту)» — уповноважені співробітники, що діють від імені Інтернет-магазину «Кемпсайт» і організовують обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» — будь-яка інформація, що прямо або побічно стосується до певної фізичної особи (суб’єкту персональних даних).

1.1.3. «Обробка персональних даних» — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, зокрема збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» — обов’язкова для дотримання Адміністрацією сайту вимога не допускати поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину КЕМПСАЙТ» — особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет і використовує сайт Інтернет-магазину «Кемпсайт».

1.1.6. «Cookies» — невеликий фрагмент даних у вигляді текстових або бінарних даних, отриманих від веб-сайту на веб-сервері, що зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. «IP-адреса» — унікальна мережева адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Під час користування Сайтом або придбання товарів з каталогу, а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації і (або) оформленні замовлення, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину «Кемпсайт» і уповноваженим ним особам на обробку персональних даних, а також що він є повнолітньою особою.

2.2. Користувач дає свою згоду Адміністрації сайту на обробку отриманої інформації, зокрема збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, зокрема мережами електрозв’язку, а також надсилання SMS-повідомлень і електронних листів, до моменту відкликання такої згоди.

2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів за допомогою різних засобів зв’язку, зокрема телефонним, СМС-інформуванням, поштовою розсилкою, електронною поштою, мережею Інтернет та ін.

2.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, містять, але не обмежуються наступною інформацією:

2.4.1. ПІБ Користувача;

2.4.2. контактний телефон Користувача;

2.4.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.4.4. адреса доставки Товару;

2.4.5. місце проживання Користувача.

3. МЕТА ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Персональну інформацію Користувача Інтернет-магазину «Кемпсайт» використовує з наступною метою:

3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином «Кемпсайт».

3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином«Кемпсайт».

3.1.2. надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;

3.1.3. надання Користувачеві персоналізованих Сервісів;

3.1.4. зв’язку з Користувачем, зокрема повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів і заявок від Користувача;

3.1.5. поліпшення якості Послуг, зручності їх використання, розробка нових Сервісів і послуг;

3.1.6. надання інформації про товари, послуги, що реалізуються Інтернет-магазином «Кемпсайт», про рекламні акції, що проводяться Інтернет-магазином «Кемпсайт», відповідей на запити, а також виконання Інтернет-магазином «Кемпсайт» своїх зобов’язань перед споживачами;

3.1.7. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4. КАТЕГОРІЇ ЗІБРАНИХ ДАНИХ

4.1. Категорії Персональних даних, збір яких здійснює Сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли «Cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати Сайт при його використанні.

4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи Сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власника.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, зокрема в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема кур’єрським службам, організаціями поштового зв’язку, операторам електрозв’язку тощо, з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-магазину «Кемпсайт», зокрема доставки Товару.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

6.1. Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їхні Персональні дані, і можуть звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися зміст, перевірити достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити, виправити або перетворити у формат, що забезпечує анонімність, або блокувати будь-які дані, що зберігаються в порушення закону, а також виступити проти їх обробки. Відповідні запити слід направляти Адміністрації сайту за адресою, вказаною в контактних відомостях на сайті.

7. ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Вами наших веб-сайтів з метою отримання статистики і ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких — cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп’ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід.

8. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Інтернет-магазин «Кемпсайт» приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Ця Політика конфіденційності поширюється тільки на сайті Інтернет-магазину «Кемпсайт». Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду в зв’язку з тим, що Сайт використовувався неналежним чином.

8.4. Користувач обізнаний про те, що Адміністрація сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

9.1. Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, Сайт може надавати Користувачу за запитом додаткову інформацію, що стосується конкретних послуг і сервісів або збору і обробки Персональних даних.

9.2. З метою забезпечення роботи Сайту та його технічного обслуговування, Сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія Сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема IP-адреси).

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача.

10.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

10.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися Сайтом, а також вимагати, щоб Адміністрація сайту видалила його Персональні дані.